MENIU

Cresc tensiunile în Coaliție. USR-PLUS boicotează ședințele de guvern

Florin Cîțu și Dan Barna

Blocaj la nivel guvernamental! Miniștrii USR-PLUS au decis să nu participe la ședința de guvern de joi, potrivit Realitatea Plus. 

Miercuri după-amiază, premierul Florin Cîțu a anunțat că va prelua interimatul la Ministerul Sănătății până când cei de la USR PLUS vor numi alt ministru.

OFICIAL Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. Care sunt prioritățile

Inițial, premierul l-a desemnat pe liderul USR, Dan Barna, să preia interimar funcția de ministru al Sănătății, dar acesta a refuzat. După demiterea lui Vlad Voiculescu, alianța USR-PLUS a anunțat că nu îl mai susține pe Cîțu pentru funcția de premier.

Despre ședința de Guvern care trebuia să aibă loc miercuri, Cîțu a anunțat că a fost reprogramată joi, precizând că sunt acte normative care nu suportă amânare.

”Mâine (joi - n.red) vom avea ședință de guvern. Sunt mai multe acte normative importante pentru toți românii, care trebuie adoptate. O parte dintre ele, care nu suportă amânare, vin de la Ministerul Sănătății”, a scris premierul pe Facebook. 

Potrivit Realitatea Plus, o întâlnire a Coaliției ar putea avea loc săptămâna viitoare.
 

Citește și: ”Florin Cîțu, primele declarații după demiterea lui Voiculescu: „Avem nevoie de încredere în instituțiile statului”