MENIU

Credeţi că le recunoaşteţi, că sunt mărcile populare? Uitaţi-vă bine! 11 maşini copiate de chinezi

Chinezii copiază orice. Nici maşinile nu fac rabat de la obieceiul asiaticilor.

Nu de puţine ori constructorii mari din Europa i-au dat în judecată pe chinezi pentru copierea unui anume model.

Vă prezentăm în GALERIA FOTO AICI cele mai cunoscute reproduceri ale fabricilor din Beijing, potrivit 4tuning.ro.

1. Dezvaluit in premiera mondiala acum opt ani, modelul Lifan 320 a devenit faimoasa in intreaga lume dupa ce a furat design-ul unui Mini Cooper.

2. Cu un pret de pornire de aproximativ 17.000 de euro, Landwind X7 este de departe cel mai ieftin... Range Rover Evoque pe care banii il pot cumpara.

3. Iti place la nebunie noul Porsche Macan, insa nu vrei sa atragi atentia asupra ta? Nicio problema: se rezolva cu un Zotye SR8.

4. Privit din spate, modelul Shuanghuan SCEO poate fi confundat cu mare usurinta cu prima generatie a modelului BMW X5.

5. Zece ani mai tarziu de la aparitia sa, primul Audi R8 ramane in continuare o frumusete de masina. Nu acelasi lucru se poate spune si despre CH Auto Lithia.

6. Jumatate Hyundai Coupe, jumatate Toyota Supra si 100% copie chinezeasca. Cea mai buna descriere pentru - atentie!, Geely Beauty Leopard.

7. Tinand cont ca este una dintre cele mai populare masini din istorie, Tesla Model S a primit o versiune 100% asiatica, pe nume Youxia.

8. Asemanarile dintre vechiul Smart Fortwo si acest Shuanghuan Auto Noble sunt mai mult decat asemanatoare, asa ca ne mutam mai departe...

9... acolo unde ne intampina modelul Dojo Pioneer, care a preferat sa copieze varianta de lux a lui Toyota iQ, si anume Aston Martin Cygnet.

10. Dupa cum am putut observa si anterior, nu doar masinile europene ii inspira pe chinezi. Yogomo 330 are o pasiune pentru Kia Picanto.

11. Un fel de var de la tara al lui Mercedes C-Class. Ii poti spune Geely Merrie 300 sau copie

 

Maşinile din GALERIA FOTO sunt ordonate de la 1 la 10.

Mai multe articole despre:
masini copiate