MENIU

Credeau că e gravidă la 11 ani. Când au văzut ecografia s-au speriat: îi creștea rapid în burtă

Cherish-Rose Lavelle din Australia avea doar 11 ani cand au inceput durerile groaznice. Atunci cand a ajuns la spital, medicii au crezut ca fata ar putea fi gravida, deoarece burta ei era prea mare.

De ceva timp, mama micutei observase ca aceasta slabea pe zi ce trece tot mai mult, si si-a dat seama ca este ceva in neregula cu ea.

Nu a stat pe ganduri si a dus-o la spital. Cherish era un caz foarte grav, asa ca medicii au transferat-o la un spital mai mare. Dupa analize amanuntite, doctorii i-au dat un verdict crunt. Avea o tumora uriasa pe ovare, care cantarea aproape 10 kilograme, scrie BZI.ro.

Acum fata face tratament prin chimioterapie, iar mama ei este nevoita sa isi vanda afacerea pentru a putea petrece urmatoarele luni alaturi de fiica sa, in spital.

Mama fetei a marturisit: „Cand mi s-a spus ca are cancer, nu ma puteam opri din plans. Acum ca mi s-a zis ca se poate vindeca, sunt atat de usurata! Acum viata mea s-a schimbat, nimic altceva nu mai conteaza in afara de vindecarea ei”. Acum Cherish va suporta tratamentul prin chimioterapie care se spera sa micsoreze tumora, pentru ca apoi aceasta sa poata fi eliminata chirurgical.

Mai multe articole despre:
cancer sarcină