MENIU

Cozmin Guşă trage un semnal de alarmă: "Este un lucru la fel de grav ca revoluţia fiscală"

Cozmin Guşă a comentat amenzile record primite de REALITATEA TV din partea CNA. "Se încearcă blocarea exprimării libere", a spus analistul, care a precizat că oprimarea presei de către partidele politice este un lucru la fel de grav ca aşa-zisa revoluţie fiscală. 

Analistul Cozmin Guşă a declarat la REALITATEA TV că amenzile record primite de REALITATEA TV sunt mai degrabă rezultatul "unor mecanisme politice contondente". "Se încearcă blocarea exprimării libere", este părerea analistului.

Cozmin Guşă a vorbit la REALITATEA TV despre jocul CNA-ului. "Ce nu ştiu domnii de la CNA este că noi le-am scanat toate comandamentele politice. Aceste mecanisme politice contondente vor fi devoalate prin dovezile pe care le avem. Comandamente atât din PSD, cât şi din PNL. Este un lucru la fel de grav ca revoluţia fiscală. Se încearcă blocarea exprimării libere. Noi putem să greşim, dar nu avem gânduri de răzbunare", a explicat Cozmin Guşă.

Acesta a precizat că presa se împarte între două lumi: cea a patronilor şi cea a politicienilor. "Presa de astăzi a fost pusă într-o menghină a distrugerii din două părţi: patronii media şi politicienii, care au speculat dorinţa de putere a patronilor din presă şi i-au păcălit de fiecare dată", a declarat Cozmin Guşă.

Rareş Bogdan a declarat în exclusivitate la Realitatea TV, că a decis, după ce s-a consultat cu avocaţii săi, să meargă la Parchetul General pentru a depune plângeri penale pe numele a şase dintre membrii CNA.

Rareş Bogdan a precizat că nu era normal ca emisiunea "Jocuri de Putere" să fie amendată cu 50 000 de lei în decurs de doar câteva luni, dintre care 20 000 de lei doar marţi:

"O să fac un anunţ extrem de important, împreună cu avocatul Cătalin Dancu mă voi duce la Parchetul General şi voi face plângeri penale impotriva a şase dintre membrii CNA. Am suficiente motive să o fac, deci voi face plângere împotriva celor şase care ma tracasează, celor care vor să îmi închidă gura, împotriva celor care blochează accesul dvs liber la emisiune. Azi am primit un telefon de la departamentul Administrativ al Realitatea, în care mi s-a spus că s-au plătit astăzi  30 000 de lei amenzi luate de Jocuri de Putere în ultimele 3 luni de zile", a afirmat realizatorul.

Cozmin Guşă, despre vânarea Realitatea Tv: De la nivelul prim-ministrului se proferează ameninţări!

Anterior, pe pagina sa de facebook, Rareş Bogdan a detaliat motivele şi mai ales declaraţiile pentru care a fost amendat  cu 20 000 de lei, declaraţii pentru care realizatorul nu consideră că ar fi trebuit amendat:

"Am fost amendat din nou, acum cu 20.000 pentru două emisiuni. Într-una am spus că „există si oameni de buna credinta dar si multi proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți si în PNL.

Pe de altă parte, în emisiunea din 11 mai, Rareș Bogdan a afirmat: „Încet și sigur, îmi dau seama că în realitate nu există diferențe mari între partidele din România. Proști sunt peste tot. Există proști în PSD, există incompetenți în PSD, există corupți în PSD și există proști, idioți, cretini și corupți în PNL. Adică, până la urmă, cred că șansele de a schimba România cu actuala clasă politică se apropie încet și sigur de zero. Partidele sunt incapabile să reformeze.”

În plus, Oreste Teodorescu a afirmat că „Domnul Ponta rămâne pe o listă a rușinii în lumea civilizata"

Cornel Ivanciuc, invitat în emisiune a spus despre Victor Ponta: „omul acesta este atât de naiv sau de dobitoc”, „Îi linge aura lui Putin. I-o linge din spate", a scris acesta.