MENIU

Cozmin Gușă: Legătura dintre Coldea-Rama, începută încă din studenție. Implicarea politicianului albanez în RĂSTURNAREA regimului de la Teheran

Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a făcut dezvăluiri fără precedent în exclusivitate la Realitatea PLUS. Analistul politic spune că Edi Rama găzduiește în Albania trupe de teroriști care au ca scop răsturnarea regimului de la Teheran, capitala Iranului. Gușă a mai vorbit și despre studiile lui Edi Rama. Politicianul ar fi studiat în România și l-ar fi cunoscut încă de pe atunci pe Florian Coldea, care i-a fost recent consilier. 

"Edi Rama a studiat în România. Se ridică problema dacă nu cumva a și fost recrutat de serviciile românești în acea perioadă în care a studiat, și asta să fi fost filiera prin care s-a încercat această colaborare,  care nu ar fi avut nimic nelalocul ei dacă nu era vorba de un general interlop și dacă n-ar fi fost vorba de trafic ilegal de persoane, de carne vie, respectiv de droguri.

Interviu EXCLUSIV realizat de Liviu Alexa cu fostul premier albanez Sali Berisha: "Coldea ar trebui investigat, mai ales pentru legăturile cu traficanții de droguri!” - VIDEO

Din aceste sume, se pare că sunt finanțate șederea pe teritoriul albanez a trupelor de teroriști numiți, numiți mujanidinii poporului. Se pare că sunt câteva zeci de mii care sunt găzduiți acolo de 4-5 ani, o trupă de teroriști care are ca scop declarat răsturnarea regimului de la Teheran. 

Cum a ajuns Coldea consilierul premierului Albaniei: dezvăluiri explozive despre filiera Macovei-Soros - PRESĂ

De-aia Edi Rama a beneficiat cumva de imunitate, pentru că el îi găzduiește pe acești teroriști care luptă împotriva regimului de la Teheran, la îndemnul și pe banii SUA. Se pare că banii au provenit inclusiv din aceste operațiuni murdare, ilegale, de trafic de carne vie și de trafic de droguri", a declarat Gozmin Gușă la Realitatea PLUS.