MENIU

Cozmin Gușă, la un pas de nenorocire pe șosea: „N-au vrut să mă sperie, au vrut să mă omoare!”

Atacul asupra lui Donald Trump ridică acum îngrijorări și în țara noastră. Unul dintre candidații anunțați la prezidențiale a fost deja victima unui atentat. Este vorba despre Cozmin Gușă, care a fost la un pas de moarte după ce motorul mașinii i s-a oprit brusc în drum spre București. 

Tehnicienii de la service-ul auto unde a dus autovehiculul la reparat au descoperit substanțe străine în rezervor, iar Gușă susține că ar fi vorba despre sabotaj. 

„Combustibilul modificat din rezervorul meu a fost modificat. Am și raportul sunt cinci substanțe interzise acolo. Într-o noapte, la Eforie Nord fiind, la ziua unui om de afaceri, în rezervorul mașinii mele s-au introdus substanțe care a doua zi au blocat motorul și ne-au băgat în șanț. Noroc că nu s-a întâmplat pe autostradă.”, a declarat Cozmin Gușă.

Este amintirea care îl bântuie pe Cozmin Gușă și care a revenit în atenție după atentatul eșuat asupra lui Donald Trump. În urmă cu câteva luni, politicianul povestea îngrozit momentele de panică prin care a trecut.

Cozmin Gușă: „Am reușit cu greu să redresez mașina. Volanul s-a blocat!”

„Motorul mașinii mele, care e un motor în V, nu trebuie să dau marca. E o mașină foarte bună, nouă. S-a blocat! Am reușit să o redresez cu greu, deși și volanul s-a blocat. Am rămas pe dreapta pe acostament fără să intru în șanț. Sperietura a fost mare. Toate injectoarele au fost distruse, paguba e de câteva mii de euro, deoarece în rezervorul mașinii mele au fost introduse substanțe care încă se văd. Băieții de la service n-au mai văzut niciodată așa ceva. Probabil că ei n-au vrut să mă sperie, au vrut să mă omoare. Pentru că dacă îi pui unui om substanțe în rezervorul mașinii ca să se oprească la viteză mare dintr-o dată, să se blocheze tot. Noroc că eram pe centură și urma un sens giratoriu și am încetinit.”, a mărturisit Cozmin Gușă.

Toată lumea este acum în alertă după incidentele violente care au luat amploare în super anul electoral.