MENIU

Cozmin Gușă i-a adresat lui Daea o întrebare despre Cioloș. Reacția ministrului Agriculturii

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost provocat, în cadrul emisiunii România 2019, să răspundă la "o întrebare scurtă, de tip electoral", formulată de moderatorul Cozmin Gușă.

"Am o intrebare scurta, de tip electoral. Vreau tot un raspuns scurt. Intrebarea mea este: Dacian Ciolos, care este pe primul loc pe lista USR PLUS, fost comisar al Romaniei pe Agricultura, a facut lucruri bune si in avantajul Romaniei? Sau nu a facut mai nimic? Vreau un raspuns scurt", l-a chestionat Cozmin Gușă pe Petre Daea.

După câteva secunde de gândire, ministrul Agriculturii a răspuns: "Nu l-am intalnit in agricultura reala a tarii. Asta este raspunsul pe care il dau".

Moment în care Cozmin Gușă a replicat: "Raspunsul este multumitor, am inteles despre ce este vorba".

Caravana emisiunii România 2019 a ajuns în această seară în judeţul Ialomiţa. Moderatorul Cozmin Guşă a propus o dezbatere despre viitorul României, dintr-o regiune încărcată de istorie. Locația aleasă a fost Muzeul Naţional al Argiculturii din Slobozia.

Invitații emisiunii au fost: Marian Pavel, senator PSD, Victor Moraru, președintele CJ Ialomița, Tinel Gheorghe, deputat PNL, Nicușor Șerban, antreprenor în agricultură, George Simion, candidat independent la europarlamentare, și Octavian Hoandră, realizator Realitatea TV.

CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE, CU VIDEO!

 

 

.

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă Petre Daea