MENIU

Cozmin Gușă: "Fețele oamenilor exprimau o tristețe care parcă s-a așezat peste România"

Emisiunea "România 2019", realizată de Cozmin Gușă, a fost sâmbătă, 9 februarie, la Oradea, după ce, anterior, a poposit în alte două orașe din Vestul țării: Timișoara și Arad.

În cadrul emisiunii, a fost difuzat un material în care oamenii obișnuiți au fost întrebați dacă se simt reprezentați de vreun politician, la nivel local sau la nivel național. Majoritatea a spus că nu.

Cozmin Gușă a tras concluzia: "Emisiunea asta este dedicata sa intelegem de ce stam atat de prost, sa vedem unde suntem vinovati cu totii si sa incercam, daca putem, prin emisiune sau prin ceea ce va decurge din emisiune, sa fim mai destepti. Sau mai rationali. Sau mai constienti. Si fara ganduri sumbre, pentru ca fetele pe care le-ati vazut exprimau un soi de tristete care parca s-a asezat peste Romania.

Aici, la Arad sau la Timisoara, unde am fost, politicienii preferati, in persoana primarilor, au fost preferati pentru ca au muncit. Ce ne facem, insa, cu alte regiuni, unde politicienii preferati, si sunt preferati, castiga alegerile din primul tur, nu sunt politicieni care au muncit, ci sunt politicieni care au mintit si au furat?

Aici, la Oradea, unde ne aflam in seara asta, nu se vede un vector national care sa ii reprezinte. Si ce facem cu categoria de populatie care se duce si voteaza primari care fura si mint?".

Mai multe articole despre:
Cozmin Guşă romania 2019