MENIU

Cozmin Gușă: "Coldea, în spatele execuției lui Geoană?" Nume GRELE, pe LISATA posibililor candidați la prezidențiale - VIDEO

Cozmin Gușă, consultant politic

Posibila candidatură a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din 2024 i-ar deranja pe mulți, este de părere consultantul politic, Cozmin Gușă. Pe lista candidaților dată de Gușă se numără nume sonore precum Laura Codruta Kovesi, Dacian Cioloș, Florin Cîțu sau Emil Boc. Gușă spune că ei ar fi orchestrați de fostul șef de la SRI, Florian Coldea.

"Cine este deranjat de această candidatură a lui GeoanăLaura Codruța Kovesi și cei care o susțin. De ce? Simplu. Laura Codruța Kovesi vrea  vină în România pe o candidatură susținută informal, dar într-un mod clar, și de către SUA, și de către partenerii vestici (...). Geoană, venind de pe o funcție mult mai prestigioasă de secretar general adjunct NATO, pe care o încheie în 2023 cu americanii (...) ar eclipsa-o foarte tare.

Din acea linie mai pot fi și presupușii candidați Cioloș, Cîțu, Boc - tot o linie de dreaptacare au un numitor comun: numitorul comun, iară  rog  nu zâmbiți și  nu vă strâmbați - este Coldea (...).

Coldea și rezerviștii sunt cei care vor  joace pe cât mai mulți cai, iar Kovesi, Cîțu, Boc, Cioloș și mai pot  fie câțiva, Gorghiu, dacă se va hotărî (...) sunt caii lor. Vor  aibă toți caii în competiție. Geoană nu este calul lor (...).

O fi Coldea în spatele execuției sau încercării de execuție a lui Geoană de astăzi? Vedem! Și alte piste sunt deschise.

Eu cred nici Marcel Ciolacu nu vede cu ochi buni candidatura sau posibilă autopropunere a lui Geoană pentru  asta eclipsează candidature lui, pe care și-o doreștela care lucrează (...).

Nu cred  se va întâmplă mare lucru în urmă acestui eveniment, care nici nu a fost vreun eveniment, decât o presupusă alcoolizare înainte de a conduce câteva sute de metri până acasă, care n-a lăsat incidente, dar asta ne arată  există breșe mari în organizarea serviciilor secrete din România sau  e o lupta internă, așa cum n-a văzut Parisul!", a afirmat Cosmin Gușă, la postul de radio Gold FM.