MENIU

Cozmin Gușă, analiză la cald a lansării candidatului liberalilor pentru Cotroceni: „Toate taberele din PNL s-au aliniat în spatele ostașului Ciucă”

Foto arhivă

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că Nicolae Ciucă a fost puternic susținut de „partenerul strategic” de peste Ocean, prezența la congresul PNL a primarului general Nicușor Dan, susținut de ambasadoarea SUA la București, fiind mai mult decât grăitoare. Semnalul americanilor este că Nicolae Ciucă va fi președintele României.

„Ciucă a avut o lansare interesantă. Important pentru el e că, lucrându-se în mod subteran și eficient, toate taberele din PNL s-au aliniat în spatele ostașului-general. Și mai importantă e semnătura lui Nicușor Dan pentru candidatura lui Ciucă, pe scenă și super-pozată, ce nu putea veni fără aprobarea susținătoarei sale principale, madam Kavalec. Și chiar așa, dacă americanii își împart suportul între Geoană și Ciucă, iar suveraniștii o vor propulsa pe Diana Șoșoacă, pe ce și pe cine anume se bazează Ciolacu? Oare postura lui de “deja calificat” în turul doi o fi doar una de “iepure”, căruia i s-a permis să-l tracteze în mod temporar și pe “iepurașul Simion”?! Dar dacă se vor crea condițiile necesare pentru înglodarea candidaturii lui Ciolacu?! Comentăm pe larg mâine la GOLD FM!”, scrie consultantul pe pagina personală de Facebook.