MENIU

Cozmin Gușă: Americanii aveau birou în sediul DNA. Dezvăluiri uluitoare despre perioada în care Kovesi se afla la conducerea instituției

Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a făcut noi dezvăluiri fără precedent în exclusivitate la Realitatea Plus despre ce se întâmpla în perioada în care Laura Codruța Kovesi era șefă a Direcției Naționale Anticorupție. Analistul politic spune că Statele Unite ale Americii controlau tot ce se întâmpla în sediul DNA și chiar aveau birou în interiorul instituției. 

"Tot ce a mers prost in aceasta tara, sigur ca are decizie politica, dar are legatura cu mare parte din fostii securisti, care si-au luat tara pe nume personal si au negociat-o cu factori externi. In cazul nostru, mai nou, Statele Unite ale Americii, care aveau - dupa cum ne-a zis Cocos (Dorin Cocos - n.r.) -  birou in interiorul dna; care negociau afaceri cot la cot cu sefii SRI si cu oameni de afaceristi, care dupa aceea au devenit denuntatori impotriva altor oameni de afaceri romani; firmele americane care nu au patit nimic. 

Serialul despre Coldea și mafia pe care o patronează, publicat acum 6 ani de către Cozmin Gușă: “Generalul în labirintul său”

Le place foarte mult luxul. Lor nu le place cartea. Si Kovesi, si Coldea sunt oameni care au terminat cu media 6, cu media 7, adica note mici ca sa conduci Romania", a declarat Cozmin Gusa. 

Coldea: Ori conduc România, și atunci sunt de neatins, inclusiv de DNA, ori n-o conduc!