MENIU

COZI URIAŞE ÎN DIASPORA. Ministrul de Externe: Procesul de votare merge foarte bine

COZI URIAŞE ÎN DIASPORA. Ministrul de Externe: Procesul de votare merge foarte bine / Foto: Facebook.com

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, este multumit ca romanii au ascultat apelul sau si s-au prezentat devreme la urnele din strainatate. Melescanu a vorbit de la Ambasada din Paris, unde, la ora 9.00, erau 1.500 de romani la coada la sectia de votare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Melescanu a apreciat, pentru Digi24, "cat de eficient este mesajul pe care l-am transmis si eu, are un impact deosebit, e un numar impresionant de mare, sunt mai multi acum decat erau in seara turului intai", cand mii de oameni nu au reusit sa voteze si au intrat cu forta in ambasada incercand sa-si exercite acest drept.

Ministrul de Externe a explicat masurile organizatorice luate la sectiile de votare din Paris: "Daca in 2009 au fost cu o stampila au votat 3.800 de oameni, astazi cu doua sectii, 14 stampile, ar trebui sa ne ducem pana la 10.000 de oameni fara probleme".

"Procesul de vot merge foarte bine. Functionarea cu noile masuri este ireprosabila", a intarit seful diplomatiei romane, citat de Ziare.com.