MENIU

COVID-19. Mobilizare în forță. Decizie de ultimă oră luată de Primăria Capitalei în lupta cu coronavirusul 

COVID-19. Mobilizare în forță. Decizie de ultimă oră luată de Primăria Capitalei în lupta cu coronavirusul

Mobilizare generală, la Primăria Capitalei, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, face un apel public, pe contul personal de Facebook, către persoanele disponibile să se mobilizeze pentru a sprijini eforturile făcute de autorități în lupta cu temutul COVID-19. 

Firea anunță că Primăria Generală a pus la dispoziție o adresă de e-mail unde oricine își poate anunța sprijinul: coronavirus@pmb.ro.

"La aceasta adresa de mail ne puteti trimite mesaje daca:
- aveti spatii de cazare dotate cu camere si grupuri sanitare (hotel, pensiune, camin) pe care sa le putem inchiria contra cost (50 euro/noapte) pentru cei care au nevoie de carantina 14 zile, veniti din tarile contaminate
- doriti sa ajutati, impreuna cu noi, persoanele aflate in carantina, cu alimente, obiecte de ingrijire personala (magazine, firme, ong-uri, persoane)
- doriti sa va alaturati, ca voluntari, efortului nostru de a le face cumparaturi persoanelor care nu au familia sau prietenii in apropiere si se afla in izolare la domiciliu.
Impreuna, vom reusi!
#Preventie #StatiAcasa #MasuriEficiente #MediciEroi", scrie Gabriela Firea.