MENIU

Corina Crețu, numită de Marcel Ciolacu într-o funcție importantă. Decizia este oficială

Corina Crețu a fost numită în fruntea Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice, care monitorizează întreprinderile publice. Ordinul, semnat de premierul Marcel Ciolacu, a fost publicat luni în Monitorul Oficial. Crețu a demisionat din partidul lui Victor Ponta, Pro România, nemulțumită de scenariul unei colaborări cu AUR.

Corina Crețu a fost numită în poziția de președinte interimar al Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice. AMEPIP funcționează în subordinea Guvernului și va supraveghea instituțiile de stat din România, potrivit Mediafax.

 Crețu a fost numită în poziția de președinte interimar al Agenției pentru Monitorizarea și Evaluarea Performanțelor Întreprinderilor Publice. AMEPIP funcționează în subordinea Guvernului și va supraveghea instituțiile de stat din România.

 
„Mulțumesc Primului-Ministru pentru încredere și sunt convinsă ca vom reuși, împreună cu Guvernul, să facem pași înainte în procesul de modernizare a României”, a transmis Corina Crețu pe Facebook.
 
 
În trecut, Corina Crețu a fost europarlamentar și comisar european.

Înființarea AMEPIP este dintre reformele asumate de România în PNRR considerate încă neîndeplinite de către Comisia Europeană. Astfel, această reformă este una dintre cele care încă blochează cererea de plată numărul 3 din PNRR, în valoare de 2 miliarde de euro.

 
Mai multe articole despre:
corina cretu functie ciolacu AMEPIP sefa