MENIU

Corina Chiriac este în doliu

<p>Corina Chiriac</p>

Lucreția Ciobanu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară a încetat din viață la vârsta de 90 de ani.  

La aflarea acestei veşti triste, Corina Chiriac a intrat în direct la emisiunea "Răi da` buni" de la Antena Stars distrusă de durere. "Sunt consternată, îmi pare aşa rău. Nu o mai văzusem de un an. Era o mare artistă,era simplă, minunată şi nu avea nici un fel de fiţe. Este o mare pierdere, îmi pare rău că nu mai este printre noi.A venit la mine în emisiune şi a cântat live. Era vie, Dumnezeu a avut grijă de ea. E un exemplu greu de atins. A stat atât printre noi şi acest lucru este extraodinar",  a spus artista la Antena Stars.

Zi neagră! Doamna muzicii populare româneşti A MURIT. O ţară întreagă este în lacrimi

 

LUCREŢIA CIOBANU A MURIT. Lucreția Ciobanu, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară a încetat din viață la vârsta de 90 de ani.

“S-a stins din viata Doamna Muntilor, Lucreția Ciobanu! Ramas bun!”, este mesajul postat pe Facebook de realizatoare TV Iuliana Tudor.

LUCREŢIA CIOBANU A MURIT. Având o carieră impresionantă în spate, artista a devenit cunoscută în special pentru promovarea folclorului sibian timp de mai multe decenii.

Laureată a Festivalului Mondial al Tineretului în anul 1953, Lucreţia Ciobanu a fost numită "Doamna Munților" datorită repertoriului păstoresc pe care l-a abordat. A dus cântecele din Mărginimea Sibiului până Statele Unite ale Americii și Canada.