MENIU

Copilul i-a fost răpit când era mic. După 15 ani, a văzut o fotografie pe Facebook şi a încremenit!

O fotografie veche, postată pe Facebook, a dus la revederea unei mame cu fiul pe care nu îl mai văzuse de 15 ani, de când acesta fusese răpit de tatăl său şi dus într-o altă ţară.

Hope Holland şi-a văzut ultima oară fiul atunci când acesta avea trei ani şi mama sa a fost de acord ca tatăl -de care ea era despărţită- să îl ia în vacanţă. Bărbatul l-a dus însă pe copil în Mexic, iar mama sa i-a pierdut urma, scrie ABC News.

"Trebuia să fie o zi normală şi nu m-am gândit nicio clipă că nu va mai veni înapoi", a povestit, disperată, mama. 

Femeia, disperată, şi-a căutat copilul prin diferite agenţii, de-a lungul anilor, dar în zadar. Asta până când fiul său, Jonathan, nu a postat pe Facebook o fotografie veche cu el şi fratele său, într-o încercare de a-şi regăsi mama şi fratele.

Mama sa a recunoscut imediat fotografia, pentru că ea o făcuse, cu 15 ani în urmă. Cei doi au vorbit imediat pe Facebook, apoi la telefon şi, într-un final, s-au revăzut.

Primul lucru pe care tânărul i l-a spus mamei sale a fost în limba spaniolă, pentru că este singura pe care o cunoaşte: "Te amo" (Te iubesc). Tânărul de 18 ani şi mama sa speră ca după terminarea liceului acesta să revină în California, poate pentru totdeauna.

Mai multe articole despre:
mamă fiu fotografie facebook hope holland