MENIU

Copilul de 1 an şi 8 luni mort la un spital privat a suferit un şoc hemoragic

Cauza morţii copilului în vârstă de un an şi 8 luni, la un spital privat din Capitală, a fost un şoc hemoragic, în urma unei operaţii banale. Concluzia apare în raportul medicilor legişti care au făcut, marţi, autopsia. Între timp, specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti au constatat că s-au respectat procedurile sanitare. 

Un copil de doar un an si 10 luni s-a stins din viaţă, sâmbătă, la un spital privat din Capitală după o operație banală: hernie inghinală.

Mai șocant este că părinții micuțului au fost nevoiți să cheme SMURD-ul la clinica privată, pentru a încerca să-l resusciteze.

Reprezentanții clinicii SANADOR, unde a fost operat copilul, au precizat că nu vor face declarații până nu vor primi expertiza medico-legală. "Conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective", se arată intr-un comunicat de presă.

Reprezentanții Spitalului au confirmat că echipajul SMURD a fost chemat de familia copilului, dar că procedurile de resuscitare s-au făcut alături de medicii privați.
 
sursă foto: stirileprotv.ro
Mai multe articole despre:
null