MENIU

Copilă de 14 ani, ademenită să întreţină relaţii sexuale de unchiul în vârstă de 58 de ani

Alcoolul a întunecat minţile unui bărbat de 58 de ani din comuna vasluiană Lunca Banului care şi-a ademenit propria nepoată în vârstă de doar 14 ani, transformând-o în amantă.

Magistraţii Judecătoriei Huşi au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat de 58 de ani, din satul Focşa, comuna Lunca Banului, sub acuzaţia de act sexual cu minor, în formă continuată, victimă fiind o nepoata acestuia, în vârstă de 14 ani.

Cazul a ieşit la iveală la sfârşitul săptămânii trecute, cel care a sesizat poliţiştii fiind chiar tatăl copilei. Iniţial, bărbatul a acuzat că fiica sa a fost violată.

Pe parcursul cercetărilor, însă, minora a declarat poliţiştilor că a fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu unchiul său.

În timpul audierilor, bărbatul de 58 de ani a pus relaţiile nefireşti avute cu nepoata minoră pe seama consumului de alcool, scrie Adevărul.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Huşi, a admis propunerea de arestare preventivă înaintată de procurori şi au dispus arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Mai multe articole despre:
Vaslui arest relatii sexuale cu minori