MENIU

Dosar penal în cazul copilului terorizat de Moș Nicolae. Reacția mamei (VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL)

Dosar penal întocmit de polițiștii din Bistrița-Năsăud, după ce imagini cu un bărbat îmbrăcăt în Moș Nicolae, care îl amenință și îl lovește pe un băiețel de câțiva anișori, au ajuns la inspectorii pentru protecția copilului.

Scena șocantă, pusă la cale și supravegheată chiar de mama micuțului, ar fost filmată într-o comună de pe Valea Bârgăului, potrivit bistrițeanul.ro. Bărbatul deghizat este chiar unchiul băiețelului. El îl pune pe acesta să stea în genunchi și să promită că nu mai scrie cu creioanele pe pereții grădiniței. Ca să fie mai ”convingător”, unchiul l-a și lovit cu nuiaua pe micuț, în timp ce mama și bunca râdeau și încurajau „pedeapsa” urmată de cadouri.

Femeia a trimis apoi filmulețul tatălui copilului, care este stabilit în județul Constanța, iar acesta a alertat autoritățile.

Potrivit reprezentanților Protecției Copilului Bistrița-Năsăud, din ceea ce se vede în filmare se poate spune că băiatull a fost ”abuzat și i s-au încălcat mai multe drepturi”.

Agerpres, în cauză s-a deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, pe numele mamei și a unchiului.

De asemenea, polițiștii au sesizat la rândul lor Protecția Copilului și au cerut acordarea de asistență psihologică băiețelului de 5 ani. După ce scandalul a ajuns atât de departe, atât mama, cât și bunica celui mic au afirmat că le pare rau, dar nu se consideră vinovate.


Mai multe articole despre:
bătaie copil abuz Moş Nicolae