MENIU

Copil pe o bicicletă, lovit de doi motocicliști în timp traversa pe o trecere de pietoni, la interval de câteva secunde VIDEO

Accidentat de doi motocicliști la interval de câteva secunde! Foto/Captură video

Scene șocante, în Vaslui, unde un copil pe bicicletă a fost accidentat de doi motocicliști la distanță de câteva minute. Ambii motocicliști au fugit de la locul accidentului fără să anunțe la 112 evenimentul.

Accidentul s-a produs miercuri după amiază în localitatea Baia. Un copil care a trecut pe trecerea de pietoni pe bicicletă a fost lovit de o motocicletă care circula cu viteză în zona trecerii de pietoni. 

Copilul a fost lovit ușor și speriat s-a ridicat și a vrut să fugă, însă este lovit și de cealaltă motocicletă.

După circa 10 minute un localnic care a aflat ce s-a întâmplat a dat alerta. Copilul a fost evaluat, a suferit doar câteva contuzii și escoriații.

În urma cercetărilor, ambii motocicliști au fost identificați de polițiști, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă

 

Cei doi motocicliști au 21 și, respectiv, 23 de ani. Ambii conduceau motociclete Enduro neînmatriculate și niciunul nu avea permis de conducere pentru categoria aceasta.

De altfel motociclistul de 23 de ani nu are niciun fel de permis de conducere. Cei doi au fost identificați de către polițiști și verificați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.