MENIU

Copil închis în mașină și lăsat, noaptea, într-o parcare din România. Părinții s-au dus la pariuri - VIDEO

Un copil a fost lăsat singur într-o mașină, parcată în fața unui supermarket din România.Fapta părinților este cu atât mai gravă cu cât copilul a fost abandonat pe întuneric, într-o parcare aproape goală.

Panicat, copilul a început să plângă și să agite. Un cetățean a văzut ce se întâmplă și afilmat scena, iar imaginile le-a postat pe un grup de Facebook dedicat șoferilor.”Dacă ești pe grup, vino că îți plânge fetița”, este mesajul care însoțește filmarea postată pe InfoTrafic Prahova.

Postarea a strârnit o adevărat dispută între internauți, indignați de inconștiența părinților, scrie ziare.com. Unii îl criticau pe cel care a filmat, cerându-i să anunțe mai degrabă poliția sau să se apropie de mașină și să încerce să calmeze copilul până la întoarerea părinților. Alții și-au arătat nemulțumirea față de atitudinea părinților. 

O persoană care susține că a fost martoră la întâmplare a precizat că fetița era însoțită de ambii părinți care au lăsat-o o perioadă singură în mașină, în parcare, pentru că au avut treabă la un centru pentru pariuri din apropiere.

”Eram cu gardianul de la Mega Image din Potigrafu și tot de noi se luaseră, că ce facem lângă mașina lor. Era și tatăl fetiței, și mama. Ieșeau de la pariuri”, scrie un martor. 

Mai multe articole despre:
copil masina copil lasat in masina copil parcare