MENIU

Copil de 9 ani, RĂNIT la un loc de joacă din Baia Mare! Au intervenit paramedicii SMURD

Copil de 9 ani, RĂNIT la un loc de joacă din Baia Mare! Au intervenit paramedicii SMURD

Incident grav la un loc de joacă dintr-un parc din Baia Mare. Un copil de 9 ani s-a rănit după ce a căzut din leagăn. Cea care a dat alarma este mama băiatului. La fața locului au ajuns de urgență reprezentanții SMURD, dar și Poliția. Copilul a primit primele îngrijiri medicale, după care a fost tranportat la spital pentru investigații mai amănunțite. 

Incident grav în Parcul Municipal Regina Maria din Baia Mare. Un băiețel în vârstă de 9 ani s-a dezechilibrat în timp ce se juca pe un leagăn și a căzut. Micuțul s-a rănit iar părinții acestuia (mama) a sunat la 112 pentru a cere ajutor, transmite vasiledale.ro.

Un echipaj SMURD de la ISU Maramureș a intervenit de urgență la fața locului. Conform primelor informații se pare că micuțul a suferit un traumatism la un membru superior. Paramedicii SMURD i-au acordat primele îngrijiri și l-au transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații suplimentare.

Copil de 7 ani, rănit grav la cap într-un parc nou inaugurat din Constanța: cum s-a produs tragedia

La fața locului a ajuns și un echipaj al Poliției Locale Baia Mare care a asigura zona până la sosirea paramedicilor SMURD, mai arată sursa citată.