MENIU

Copil de 4 ani, la spital după de a căzut de la etaj! Micuțul a fost lăsat nesupravegheat, s-a aplecat pe geam și a alunecat

Copil de 4 ani, la spital după de a căzut de la etaj, de la o înălțime de aproximativ 10 metri/ Arhivă foto

Un copil de aproximativ patru ani a fost salvat, luni, de pompierii din Buzău după ce ar fi căzut de la etaj. Din primele informații, vorbim de o înălțime de aproximativ 10 metri. Micuțul a fost găsit pe terasa de la etajul I al imobilului şi transportat la UPU. Mama şi bunica acestuia au suferit atacuri de panică, prima femeie fiind dusă şi ea la spital. Reprezentanţii unităţii medicale spun că băieţelul a suferit leziuni la cap şi la picioare. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Incidentul s-a produs, luni dimineaţă, în municipiul Buzău. Copilul de patru ani, care era acasă cu bunica sa, ar fi rămas nesupravegheat și, la un moment dat, s-ar fi urcat pe o măsuţă aflată lângă fereastră. De acolo, el a căzut în gol, de la circa 10 metri înălţime.

Din informațiile existente, iniţial, căderea copilului ar fi fost atenuată de sârmele de rufe de la bloc. Apoi, băieţelul s-ar fi prăbuşit pe terasa unei clădiri. 

Echipajele medicale sosite de urgență la fața locului l-au resuscitat, iar copilul şi-a revenit, micuțul fiind preluat de urgenţă de ambulanţă şi dus la spital.

Fetiță de aproape 2 ani, rănită după ce a căzut de la balcon. Poliția încearcă să afle cauza accidentului

"La o primă evaluare medicală, minorul a suferit un traumatism cranio-facial cu epistaxis anterior oprit spontan şi uşoare contuzii la nivelul membrelor inferioare. La acest moment, el este stabil hemodinamic şi respirator, în curs de investigaţii", a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Poliţiştii au declanşat o anchetă, pentru a stabili cum s-a produs incidentul.