MENIU

Copil de 3 ani, transportat la spital după ce a căzut de la o înălţime de 5 metri. Micuțul a fost preluat de un elicopter SMURD

Copil de 3 ani, transportat la spital după ce a căzut de la o înălţime de 5 metri. Micuțul a fost preluat de un elicopter SMURD/ Arhivă foto

Un copil de trei ani din judeţul Alba a fost preluat, joi seară, de un elicopter SMURD și transportat la spital după ce a căzut de la o înălţime de cinci metri. El a suferit traumatisme la coloana vertebrală şi cranio-cerebral. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

UPDATE 22:00 - ''La data de 18 iulie, în jurul orei 18,20, poliţiştii Secţiei 9 de Poliţie Rurală Câmpeni au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către o femeie de 38 de ani, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare, din localitatea Avram Iancu, satul Călugăreşti'', a informat IPJ Alba.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o fetiţă de 3 ani, din municipiul Bucureşti, care a căzut de la o distanţă de aproximativ trei metri.

În urma incidentului, fetiţa a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma evaluării medicale, copilul prezenta traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatism cranio-cerebral.

În cauză, se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Alba, echipajul SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Câmpeni a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor medical la un copil de 3 ani care a căzut de la aproximativ 5 metri.

Noi detalii în cazul copiilor care au căzut de la trei metri de pe tiroliană. Reprezentanții parcului de distracții din România dau vina pe victime

Incidentul a avut loc în comuna Avram Iancu, satul Călugăreşti. 

Turistă, rănită grav după ce a căzut de la înălţime pe Valea Caraimanului. Salvatorii au folosit un elicopter pentru a ajunge la victimă VIDEO

”În urma evaluarii medicale, copilul prezintă traumatism la nivelul coloanei vertebrale şi traumatism cranio-cerebral”, a precizat sursa citată.
 
Copilul a fost preluat de elicopterul SMURD de la Târgu Mureş.