MENIU

Copil de 11 ani, dispărut dintr-un centru de minori! Poliția cere ajutorul populației pentru a-l găsi. FOTO

Un băiat în vârstă de 11 ani a plecat ieri din Centrul de Primire Minori în Regim de Urgență din Deva și nu s-a mai întors până în prezent. Polițiștii s-au mobilizat imediat și continuă căutările pentru a-l găsi pe minor.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, în data de 7 iulie 2024, în jurul orei 13:00, o angajată a Centrului de Primire Minori din Deva a sesizat dispariția copilului. Se pare că Andrei a plecat voluntar din incinta instituției, fără a anunța personalul centrului.

„La data de 07 iulie 2024, Poliţia Municipiului Deva, a fost sesizată de către o angajată a Centrului de Primire Minori în Regim de Urgenţă din municipiul Deva, cu privire la faptul că, în jurul orei 13:00  minorul Căldărar Andrei, de 11 ani, a plecat voluntar din  incinta  instituţiei şi  nu s-a mai întors până în prezent', a transmis IPJ Hunedoara.

Potrivit sursei citate, băiatul prezintă are 1,40 m înălţime, greutate de aproximativ 37 kg, fără  tatuaje, păr şaten tuns scurt, ochii  căprui.

La momentul plecării, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare neagră, tricou colorat de culoare albastru închis.

Din momentul dispariţiei minorului  poliţiştii au întreprins toate activităţile specifice procedurilor de găsire a persoanei. Dacă aveţi date sau informaţii care pot conduce la depistarea minorului  vă  rugăm să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sunaţi la  numărul unic de urgenţă 112", a transmis IPJ Hunedoara.

Jucător profesionist de poker, ARESTAT în cazul fetiței de 3 ani DROGATE! Cum se simte micuța

Mai multe articole despre:
copil disparut centru