MENIU

Copil de 11 ani, bătut pe stradă de un bărbat, în miezul zilei. Incredibil ce l-a scos din fire pe agresor - VIDEO

Scene șocante în plină zi, la Iași. Un copil de 11 ani a fost bătut violent de un adult, pe stradă, pentru că l-ar fi stropit pe copilul bărbatului cu un pistol cu apă. Incidentul a fost surprins de martori și camere de supraveghere, așa că bărbatul s-a ales cu dosar penal. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional.

Momentele au avut loc sâmbătă, 15 iunie, într-un parc de pe strada Luca Arbore din municipiul Iași, fiind surprinse de către martori iar imaginile video au fost postate pe rețelele de socializare, potrivit 24Iasi.

 

Părinții copilului bătut au depus plângere la poliție.

“La data de 15 iunie a.c., Secția nr. 2 Poliție Iași a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a fost lovit de către o persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce minorul de 11 ani se afla într-un parc de joacă din municipiul Iași, ar fi fost lovit de către un bărbat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.
 

Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut incidentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.”

Mai multe articole despre:
copil batut iasi pistol cu apa violenta politie