MENIU

Copil în vârstă de 7 ani, atacat de câine într-un parc din Capitală! Anunțul Poliției

Copil în vârstă de 7 ani, atacat de câine într-un parc din Capitală! Anunțul Poliției/ Arhivă foto

Un copil în vârstă de 7 ani a fost atact de un câine în timp ce se afla într-un parc din Capitală. Acesta se afla împreună cu bunica lui atunci când s-a întâmplat incidentul. Minorul s-a ales cu zgârieturi și a primit îngrijiri medicale la fața locului, nefiind necesar transportul său la spital. 

Totul s-a întâmplat în Parcul Plumbuita din Capitală. Minorul era împreună cu bunica lui în parc, moment în care - din informațiile Realitatea PLUS - a apărut o persoană care își plimba câinele. Animalul nu avea lesă. Acesta l-a atact pe minor. 

Clipe de coșmar! Fetiță - sfâșiată de câine sub privirile părinților

"Ieri, 10 septembrie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 7 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 14.30,  cu privire la faptul că, în zona unui loc de joacă, din Sectorul 2, o minoră ar fi fost atacată de un câine de talie mare.

Polițiști din cadrul subunității s-au deplasat cu operativitate la fața locului, în parc fiind identificată o femeie, care plimba un câine fără lesă și botniță.

Minorei de 7 ani, căreia i-au fost provocate zgâieturi ușoare, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor.

Precizăm faptul că nu a fost necesar transportul la spital. 

Ulterior, la adresa menționată s-a prezentat si deținătorul câinelui, un bărbat de cetățenie străină. 

Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecția Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul / deținătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi", au transmis reprezentanții Poliției.

Mai multe articole despre:
copil copil muscat caine caine parc