MENIU

Copiii celor mai bogaţi englezi au uimit Londra.Cum îi umilesc pe săraci: lux, extravaganţă şi tupeu

Un grup de adolescenţi din Marea Britanie a reuşit să se facă urât de întreaga lume, după ce tinerii şi-au făcut o pagină de Instagram în care se laudă cu banii părinţilor lor milionari şi râd de cei săraci, pe care îi numesc "ţărani".

Fotografiile postate le-au adus sute de comentarii, marea majoritate a oamenilor criticând imaginile. Astfel, la imaginea în care un adolescent a arătat ce ţine el în loc de opritor la uşă, o sticlă de şampanie foarte scumpă, fiul milionarului a primit sute de comentarii care îi spuneau să "tacă" şi spuneau că fotografiile îi irită.

Fii şi fiicele milionarilor britanici au postat şi fotografii în care râd de restul lumii pe care îi numesc "ţărani", un băiat apărând în fotografie în timp ce îşi şterge pantofii cu o bancnotă de 50 de lire, după ce, spune acesta, a fost "atins de un ţăran", scrie The Sun.

Astfel, fotografii cu un ceas Rolex aruncat, cu un scaun "echilibrat" cu mai multe iPad-uri puse sub picioarele sale şi cu un joc de Jenga în care se folosesc telefoane iPhone au reuşit să irite, dar şi să facă popular contul de Instagram folosit de tinerii bogaţi.

Mai multe articole despre:
Londra milionari Rolex instagram rich kids