MENIU

Copii de la un centru din Teleorman, agresați sexual de un educator! Acuzații extrem de dure: la ce chinuri erau supuși minorii

Copii de la un centru din Teleorman, agresați sexual de un educator

Caz șocant în Teleorman! Mai mulți copii de la un centru din Roșiorii de Vede ar fi fost agresați sexual chiar de cel care ar fi trebuit să îi educe și protejeze. Șase băieți ar fi fost agresați în perioada 2020-2021, iar mai multe minore ar fi rămas însărcinate. Totul a ieșit la iveală atunci când un copil a fugit de la centru și a reușit să le povestească polițiștilor calvarul prin care trec zilnic. Urmează detalii care va pot afecta emoțional!

Incident socant intr-un centru pentru persoane institutionalizate din Rosiorii de Vede. Mai multi minori au fost agresati sexual de un educator al centrului. Barbatul care in mod normal ar fi trebuit sa se ocupe cu educarea si protejarea copiilor i-a spus pe acestia, baieti si fete deopotriva, la orori inimaginabile.

Faptele au iesit la iveala atunci cand un minor de 15 ani a fugit din centru in mijlocul iernii. Acesta a  fost gasit de un sofer. Audiat de politie, baiatul a povestit ororile care a a fost supus.

La nivelul ionstitutiei din Teleorman a inceput o ancheta interna, iar barbatul a fost suspendat din functie. El nu a recunoscut faptele de care este acuzat.