MENIU

Copac URIAȘ, CĂZUT într-o parcare plină de mașini

Copac căzut la doi pași de mașinile din parcare
Galați, sub zăpadă

Copacul din imaginea de mai sus a cazut in aceasta dimineata intr-o parcare din centrul Galatiului, in fata unui bloc. Fotografia a fost făcută de un telespectator Realitatea TV.

Copacul din imagine a cazut in aceasta dimineata intr-o parcare din centrul Galatiului, in fata unui bloc. Fotografia a fost transmisă pe adresa Martor Ocular de Adela Drăgan din Galați.

"In orasul Galati, care este la doar 15km de Braila, nu se circula aproape deloc", ne scrie si Bogdan Dobrescu.

Deocamdată pe străzile Galațiului se circulă în condiții extrem de dificile și chiar pe principala arteră, strada Brăilei, trecerile echipajelor de deszăpezire sunt lipsite de eficiență, pentru că viscolul aduce un nou strat de zăpadă pe carosabil, potrivit PresaGalati.ro.

Legăturile dintre Galați și București sunt blocate, fiind închisă circulația pe Autostrada A2 pe sectorul dintre București și Drajna, dar și pe drumul național DN2B de la Brăila către Făurei. Au mai fost închise și DN22 Brăila – Râmnicu Sărat și legătura dintre Brăila și Vrancea pe DN23B, Măicăneşti – Ciorăşti. Pe celelalte drumuri din județul Brăila se circulă în condiții extrem de dificile, cu viteze de 15 – 20 km/h.

 

Mai multe articole despre:
zăpadă ninsoare vreme rea cod roşu copaci căzuţi