MENIU

CONTROVERSE după moartea Corneliei Catanga. Artista a ajuns în stare critică la spital - motivul este șocant

Cornelia Catanga

Ies la iveală informații șocante despre moartea Corneliei Catanga. Aceasta ar fi refuzat să fie dusă la spital chiar înainte de a-și pierde viața. Potrivit unor informații apărute în presă, apropiații spun că s-ar fi tratat cu Ivermectină. Artista a fost înmormântată sâmbătă, potrivit Realitatea Plus. 

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a murit vineri dimineață la Spitalul Universitar din București. 

Artistei i s-a făcut rău joi și, din informațiile Realitatea Plus, a refuzat mult timp să meargă la spital. Medicii ar fi încercat o oră și jumătate să o convingă.

Cine a fost CORNELIA CATANGA. Povestea cântăreței despre care se credea că a murit la naștere. Legătura nebănuită cu familia Ceaușescu 

A acceptat, într-un final, să fie transportată la Spitalul Universitar, însă a fost prea târziu. Întrucât era în stare critică, medicii au vrut să o intubeze, dar a intrat în stop cardio-respirator.

Testul pentru Covid-19 a ieșit pozitiv, dar o apropiată a artistei spune că nici aceasta, nici soțul său nu credeau în existența virusului. Mai mult, artista s-ar fi tratat acasă cu Ivermectină. 

Slujba de înmormântare a avut loc sâmbătă, la cimitirul Ghencea. Deși soțul său a solicitat ca înmormântarea să aibă loc duminică, acest lucru nu a fost posibil întrucât a fost infectată cu noul coronavirus și există proceduri stricte în acest caz.

Familia sa nu a stat în izolare, iar la cimitir nu a fost respectată restricția privind numărul maxim de persoane care pot fi prezente la un astfel de eveniment, potrivit Realitatea Plus.