MENIU

Controversat - Părinții strâng bani pentru a cumpăra cadouri profesorilor chiar dacă este interzis acest obicei

Cadouri de Craciun

Este perioada în care părinții care au copii la școală strâng bani pentru a cumpăra cadouri profesorilor.

Micile atenții oferite de părinți cadrelor didactice cu ocazia sărbătorilor de iarnă stârnesc controverse. În timp ce unii părinți vor să se strângă bani pentru cadouri, alții refuză să ia parte la această practică și reclamă sumele exorbitante cerute. Zilele acestea pe toate grupurile de părinți se duc adevărate lupte între cei care susțin și cei care nu sunt de acord ca profesorii să primească atenții. 

Pe toate grupurile de socializare ale părinților care au copii la școli și grădinițe este agitație mare. Unii sunt de acord ca profesorii și educatorii să primească un mic cadou cu ocazia sărbătorilor și alții nu, iar acest motiv determină discuții lungi și interminabile în contradictoriu.

Mulți dintre cei care susțin această practică se gândesc deja ce cadou de Crăciun să cumpere profesorilor și care este suma ideală. Unii chiar au optat pentru sume de bani în plic sau vouchere pentru ca profesorul să își aleagă cadoul dorit. Cu toate acestea, oamenii sunt conștienți că este interzis să ofere cadouri.

Mai multe articole despre:
Cadouri de Craciun profesori