MENIU

CONTRE cu aluzie sportivă între premierul Cîțu și ministrul revocat Stelian Ion

Florin Cîțu, prim-ministrul României

Premierul Florin Cîțu a postat, în această dimineață, un mesaj pe contul său de Facebook, la câteva ore după ce a decis revocarea din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion, fapt ce a generat noi tensiuni în interiorul coaliției de guvernare și a dus chiar la un val de amenițări venit din partea USRPLUS, care au anunțat că vor susține o moțiune de cenzură împotriva guvernului dacă actualul prim-ministru rămâne în funcție. 

„Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”, a scris Cîțu, referindu-se, cel mai probabil, la partida de fotbal a Naționalei țării noastre din această seară, cu Islanda.

Un mesaj cu tentă sportivă a transmis în această dimineață și ministrul revocat din funcție, Stelian Ion. Acesta a afirmat într-o declarație de presă susținută pe treptele ministerului Justiției că "este foarte important să creăm o echipă și să lucrăm la ideea de echipă”. "Cine a practicat sporturi de echipă - a spus Stellian Ion -  știe, conducătorul de echipei de joc, cel care are rolul acesta de dirijor, dă tonul (...)".