”M-am prezentat fara avocat, nu pentru ca nu m-as teme. In tara asta e o prostie, o naivitate, sa nu te temi, ci pentru ca nu exista nicio minima conexiune intre prezenta mea in viata lui Liviu (Dragnea  -n.r) si dosarul TelDrum. Procurorul m-a informat care sunt drepturile. Nu am dat nici-o declaratie. Era optiuea mea si am ales sa ma prevalez de acestea. Ce contributie ar fi put avea eu la cercetarea unor presupuse fapte petrecute in 2000? M-am nascut in anul 1992. Aveam 8 ani in 2000. Este o incercare de a face circ public", a afirmat iubita lui Dragnea.

Aceasta sustine ca nu ar fi "o intamplare" faptul ca pe 22 decembrie a iesit public cu declaratii "despre abuzurile si tortura la care este supus Liviu", iar a doua zi a primit citatiile.

"Mie, personal, nu mi se pare o coincidenta. (...) Singurul lucru la care a trebuit sa raspund este daca sunt in vreo relatie cu vreunul dintre inculpati. Am recunoscut - cu Liviu, asa cum stiti si dumneavoastra, dupa cum stie si toata lumea. Pe ceilalti nu ii cunosc. Si fratele tot in calitate de martor a fost citat. E un cocktail. A chemat toate rudele posibile sa ne arate noua daca mai indraznim sa vorbim impotriva lor. Fratele meu e plecat din tara din 2015. S-a intalnit cu Liviu de 3 ori. S-au saluta din complezenta", a mai spus Irina Tanase.

Dosarul TelDrum este unul extrem de amplu si se refera la achizitii, unele dintre ele chiar si din foncuri europene, facute pe vremea cand Liviu Dragnea se afla la conducerea Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, dosar in care fostul lider al PSD este acuzat ca ar fi acordat preferential mai multe contracte catre compania TelDrum.

Vă reamintim că la mijlocul lunii august, DNA a anunțat oficial inculparea lui Liviu Dragnea în dosarul TelDrum, fostul președinte al CJ Teleorman fiind acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu cu obținere de foloase și instigare la folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false.