MENIU

Ministrul Sportului, ce dezastru! Ce notă a luat la titularizare

Constantin Bogdan Matei, noul ministru al Tineretului şi Sportului, fost fotbalist, a obţinut nota 2,75 la examenul de titularizare ca profesor de sport, susține Digi Sport.

Constantin Bogdan Matei, 38 de ani, nu a depăşit nivelul ligii a 3-a la fotbal. Ca atare, s-a înscris la Facultatea de Sport, la începutul anilor 2000. După absolvire, a ajuns la catedră, ca profesor de sport. Dar titularizarea a fost o mare problemă pentru cel care acum se va ocupa de destinele sportului românesc, susține sursa citată.

Citește și: Exclusiv realitatea.net | Primul interviu dat de Constantin Bogdan Matei. Cum a fost numit ministru al Sportului

La prima încercare, în 2006, Bogdan Matei a luat nota 2,75. S-a pregătit un an, dar a obţinut doar 5,25. A reuşit într-un final să obţină nota de trecere, dar abia în 2012, conform Digi Sport.

Cine este Constantin Bogdan Matei

Constantin Bogdan Matei a urmat cursurile Grupului Şcolar "Henri Coandă " din Râmnicu Vâlcea, iar în 2004 a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Management în Sport la Universitatea "Lucian Blaga " din Sibiu, a scris hotnews.ro.

Din 2005 și până în 2016, Constantin Bogdan Matei a fost profesor de sport la Şcoala Gimnazială "Anton Pann" din Râmnicu Vâlcea, unde timp de doi ani (2013-2015) a fost și director adjunct. Înainte de a deveni senator, a fost, timp de câteva luni, adjunct al șefului Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea.

Constantin Bogdan Matei a fost ales senator la alegerile din 2016, fiind primul candidat pe lista PSD Vâlcea. În mamndatul de parlamentar, Constantin Bogdan Matei a luat cuvântul de nouă ori în plen, a avut o sigură declarație politică și o singură interpelare, potrivit site-ului Senatului, conform hotnews.ro.