MENIU

Consiliul Național al PNL, duminică. Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale, validată oficial

Consiliul Național al PNL. Candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale, validată oficial

Duminică, la ora 11:00, este programat Consiliul Național al Partidului Național Liberal (PNL), eveniment în cadrul căruia Nicolae Ciucă, actualul președinte al formațiunii politice, va primi validarea oficială pentru a candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Într-o declarație făcută joi, 29 august, Nicolae Ciucă și-a anunțat intenția de a participa în cursa pentru președinția României. „Eu voi fi cel care va candida la președinția României. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru încredere”, a afirmat liderul PNL, subliniind că decizia sa vine în urma unei analize riguroase și a susținerii primite din partea colegilor de partid.

Nicolae Ciucă a menționat că se bazează pe rezultatele alegerilor din 9 iunie, pe care le consideră „singurul sondaj real”, adăugând că ambele runde de alegeri de la sfârșitul anului sunt esențiale pentru viitorul țării. Ulterior, mesajul său a fost întărit și printr-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, unde a reiterat importanța acestor alegeri și rolul lor crucial în determinarea viitorului politic al României.

Nicolae Ciucă, mesaj de ultim moment pe Facebook: În politica românească e nevoie de onoare, de încredere