MENIU

Conducerea PSD dă undă verde proiectului de lege privind carantina și izolarea. Legea va fi votată, după ce o modifică

Conducerea PSD dă undă verde legii carantinei și izolării

Social-democrații au dat undă verde proiectului de lege al guvernului privind carantinarea si izolarea. Asta după mai bine de trei ore de discuții aprinse în interiorul partidului, în cadrul ședinței Comitetului Executiv (CEx), care a avut loc în această dimineață, la sediul din Kiseleff al partidului. Prin urmare, social-democrații au decis să voteze legea, însă după ce o vor modifica în Senat, informează Realitatea PLUS. 

În cadrul discuțiilor din interiorul PSD au fost avansate mai multe variante. Una dintre ele este cea care vizează adoptarea acestei legei cu anumite amendamente, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și în cazul dezbaterilor din Comisia juridică a Camerei Deputaților, prima cameră sesizată în acest caz.

Pe de altă parte, mai mulți lideri au înaintat varianta ca proiectul de lege să fie respins. Aceeași lideri au avansat, de asemenea, varinta unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Orban.

Vă reamintim că dezbaterile ce urmau să aibă loc în această dimineață, la Senat, pe marginea proiectului de lege al Guvernului au fost amânate de PSD, ca urmare a indeciziei politice a reprezentanților partidului. Aceasta nu a fost însă prima amânare pe care a suportat-o proiectul, sâmbătă fiind luată o decizie similară pe motiv că acesta trebuie anlizat cu atenție.

 

Mai multe articole despre:
psd lege carantina