MENIU

Condamnare pentru actorul Dustin Diamond, din serialul "Salvaţi de clopoţel"

Dustin Diamond
Dustin Diamond

Actorul Dustin Diamond, celebrul Screech în serialul "Salvaţi de clopoţel", a fost condamnat pentru înjunghierea unei persoane. Americanul riscă până la nouă luni de închisoare. "Salvaţi de clopoţel" a fost unul dintre celei mai populare seriale din anii '90 şi producţia care l-a făcut faimos pe Dustin Diamond.

Judecătorul i-a spus actorului: "Îmi imaginez că devine extrem de ciudat atunci când oamenii, deşi au trecut de 20 de ani, continuă să-ţi ceară să fii Screech. Nu. Când ai un nume foarte cunoscut, acesta este ţelul suprem pentru orice actor. Înseamnă că lumea te iubeşte".

Actorul a fost judecat pentru o altercaţie ce a avut loc într-un bar în ziua de Crăciun a anului trecut. Dustin Diamond l-a înjunghiat cu un briceag pe un bărbat care, acuză actorul, i-ar fi agresat iubita.

O instanţă americană l-a achitat pe Dustin Diamond pentru acuzaţia de periclitare a siguranţei publice, dar l-a găsit vinovat pentru port ilegal de armă albă şi comportament turbulent. În cazul primei acuzaţii, actorul riscă 9 luni de închisoare, iar pentru cea de-a doua ar putea sta 90 de zile după gratii. Actorul din "Salvaţi de clopoţel" a pledat nevinovat.