MENIU

Concert inedit: Muzică electronică, combinată cu muzică simfonică. Mii de oameni au asistat

Vineri, iubitorii de muzică electronică s-au putut delecta cu muzica membrilor trupei Golan (Mihai Ristei, Alex Burcea și Ernesto), acompaniați de o orchestră formată din 60 de instrumentiști, în cadrul unui proiect unic în România. Concertul a adunat aproximativ 5000 de persoane, în incinta Arenelor Romane din Capitală. 

Aplauze, entuziasm, dans, muzică bună, voci care cântau la unison, toate puteau fi văzute și auzite vineri seara la Arenele Romane din București, unde aproximativ două mii de oameni s-au adunat pentru a asista la concertul trupei Golan într-un format inedit: muzica electronică și cea simfonică, combinată într-o armonie care i-ar face și pe fanii altor genuri să asculte fascinați aceste acorduri.

Până la marele moment al serii, concertul trupei Golan, oamenii au putut asculta melodiile artiștilor ViLLAGE (România), Fihn (Franța), J. Bernardt (Belgia) și ARME (România), fiecare dintre ei strângând în fața scenei din ce în ce mai multe persoane.

În fața spectatorilor, au urcat, pe o scenă special amenajată, la 22:18 fix, membrii trupei Golan și orchestra formată din cei 60 de oameni (40 de instrumentiști cu coarde și 20 de suflători). În spatele artiștilor au rulat, pe mai multe ecrane-gigant, efecte vizuale, sincronizate cu piesele Golan, cântate cuvânt cu cuvânt de fani.

Golan a inclus în spectacol cele mai cunoscute și apreciate piese ale trupei, printre care Abel, Who left me open, Dunst, Lonely Nights, Shape of your body, dar și melodiile lansate de curând - Sapphire și Nevertheless - a cărei interpretare poate fi urmărită mai jos, într-o filmare realizată re reporterii Realitatea.NET.

La finalul show-ului, fanii au primit cu aplauze cele două bisuri ale trupei. 

Chiar dacă poate părea surprinzător, printre cei aflați în public s-au numărat și două doamne trecute de prima tinerețe, foarte fericite că au luat parte la eveniment.

Sfârșitul spectacolului i-a prins pe oameni cu zâmbetul pe buze. Mulți dintre ei au plecat către case aprobându-se reciproc că a fost o experiență de neuitat și că vor mai lua parte, cu siguranță, la asemenea evenimente.

Imagini de la concertul Golan pot fi văzute în glaleria foto de mai sus.