MENIU

Colegul de apartament virtual care nu golește frigiderul și oferă flori devine tot mai popular

Tendința nu este nouă în Japonia, dar se confirmă: tot mai multe jocuri simulează relația amoroasă dintre o utilizatoare și un partener ideal, într-un joc ce poate fi descărcat pe telefoanele smartphone, informează joi AFP, potrivit AGERPRES.

Efebi cu părul întins, slabi și zvelți, caricaturi ai "ikemen" (băieți frumoși), iubiții virtuali sunt croiți pe măsura viselor femeilor nemulțumite de partenerii din lumea reală.

Jocul "Room Share Love Days", lansat de Voltage Romance Apps și destinat femeilor în jur de 30 de ani, simulează împărțirea unui apartament cu un astfel de tânăr virtual, devenind foarte popular în Japonia.

Avantajul colegului de apartament virtual: nu monopolizează canapeaua și nu golește frigiderul, dar oferă în schimb flori partenerei, îi pregătește dulciuri și este foarte amabil.

Majoritatea jocurilor puse la dispoziție de Voltage Romance pot fi descărcate gratuit, dar se plătește pentru a trece la o etapă superioară. Voltage a pus la punct și o versiune bazată pe figura spionului, "pentru a răspunde gusturilor femeilor din America de Nord".

O altă companie de jocuri, "Ambition", propune o variantă antropomorfă, care frizează zoofilia, în care tovarășul virtual este "jumătate om, jumătate animal". Este vorba de o ființă cu urechi de felină și corp uman, într-o propunere "mai sofisticată a jocului", potrivit producătorilor.

Mai multe articole despre:
joc coleg iubiţi coleg virtual