MENIU

Colectia de carcase pentru telefon Andreea Raicu. Uite ce mesaje haioase au

Desi poate parea ciudat, tocmai s-a lansat colectia de carcase pentru telefon de la Andreea Raicu, colectie ce cuprinde o multime de modele haioase de carcase.

Toate modelele de carcase pentru telefon din colectia Andreea Raicu pot fi vazute AICI.

Magazinul online shop.andreearaicu.ro a lansat o colectie de carcase pentru telefon ce au pe spate afisate diverse mesaje haioase si foarte potrivite. Poti alege si tu unul dintre modelele de carcase pentru telefon din aceasta colectie de la Andreea Raicu, preturile sunt foarte avantajoase in aceasta perioada.

Andreea Raicu – Call someone you love

Carcasele din colectia Andreea Raicu te vor indemna sa folosesti telefonul mai putin sau intr-un mod pozitiv si productiv, sa traiesti viata din plin si sa socializezi in offline. Carcasa din silicon cu mesaj „Call someone you love” iti va reaminti sa suni mai des persoanele la care tii cu adevarat. Carcasa poate fi achizitionata de AICI.

Andreea Raicu – Life is more real offline

Colectia de carcase Andreea Raicu contine cinci mesaje diferite care te vor indemna sa stai mai mult departe de telefon si sa te bucuri de viata. Carcasa din silicon cu mesaj „Life is more real offline” iti reaminteste ca realitatea se petrece in offline, iar lumea din online este adesea o iluzie. Pretul carcasei este AICI.

Andreea Raicu – Disconnect to reconnect

Carcasa din silicon cu mesaj „Disconnect to reconnect” te indeamna sa renunti la conexiunea de internet si sa te conectezi cu prietenii, cu natura, cu orice ce nu necesita wi-fi. Colectia de carcase Andreea Raicu cuprinde mesaje care vor sa te convinga sa renunti din cand in cand la tehnologie. O asemenea carcasa poate fi cumparata de AICI.

Andreea Raicu – Live this moment, leave the phone

Carcasa din silicon cu mesaj „Live this moment, leave the phone” te indeamna sa traiesti momentul cat mai departe de tehnologie, sa lasi telefonul din mana si sa te bucuri de prezent. Descopera si celelate modele din Colectia de carcase Andreea Raicu, mesaje care te vor ajuta sa te deconectezi si sa renunti din cand in cand la tehnologie. Pretul carcasei il gasesti AICI.

Andreea Raicu – Don’t touch me while you’re eating

Carcasa din silicon cu mesaj „Don’t touch me while you’re eating” iti va reaminti sa lasi telefonul de-o parte macar atunci ca esti la masa. Fie ca esti in compania prietenilor sau singura, trebuie sa te bucuri de ceea ce mananci si sa iti iei cateva momente sa te deconectezi. In plus, telefonul tau nu vrea sa se pateze! Oferta pentru aceasta carcasa o gasesti AICI.

 

 

 

Mai multe articole despre:
Andreea Raicu