MENIU

Codrin Ștefănescu, după ce Anamaria Prodan s-a înscris în APP: O femeie puternică, mesajul ei a stârnit valuri de emoție

Anamaria Prodan

Anunțul făcut de Anamaria Prodan privind intrarea în politică, prin înscrierea în APP, a stârnit un val de emoție și susținere, a declarat chiar coordonatorul formațiunii, Codrin Ștefănescu. În exclusivitate la Realitatea Plus, acesta a relatat că scrisoarea în care impresara și-a anunțat obiectivul politic, acela de a lupta pentru drepturile femeilor, a avut parte de un număr impresionant de reacții.

"Scrisoarea ei către românce a stârnit un val de emoție, peste 170 de mii de mesaje spun foarte multe. Anamaria Prodan este o femeie puternică, care nu a depins niciodată de un bărbat ci, din contră, ea le-a creat cariere unor bărbați. Ca impresar de fotbal, ea a activat și a făcut-o cu mare succes într-o zonă eminamente bărbătească. Ceea ce am văzut eu în mesajul ei este această revelație, această pledoarie pentru dreptul familiei, pentru dreptul româncelor.

 

Toate astea au atins o coardă, este o avalanșa de mesaje în ultimele. I-am spus și eu nu numai că o susțin personal, ci toți din partid aplaudă mesajul tău și trebuie să facem totul pentru modificarea legislației legate de dreptul femeilor," a declarat secretarul general al APPP, Codrin Ștefănescu, în exclusivitate la Realitatea Plus.

 

Anamaria Prodan a publicat și un mesaj amplu pe contul ei de Instagram prin care își anunță mutarea surprinzătoare de a intra în forță pe scena politică românească.

"Surorilor, toate suntem puternice! Toate merităm să fim respectate! Să beneficiem de șanse egale, de stimă, de libertate! Nu suntem bunul nimănui din lumea asta! 

Numai că, nu toate avem încredere în noi! Acum a venit timpul să îmi canalizez toată energia și forța către cauza noastră, a femeilor. Trebuie să ne trezim! Să ne respectăm! Să avem încredere în noi înșine! 

Am fost alături de Codrin Ștefănescu încă de la formarea Alianței Pentru Patrie, din respect pentru el, dar și pentru că simt românește și rezonez cu principiile creștine, tradiționaliste și patriotice ale A.P.P."

TEXTUL INTEGRL AICI

 

Mai multe articole despre:
anamaria prodan codrin stefanescu app reghecampf