MENIU

Codin Maticiuc: „Traian Băsescu a fost huiduit la nunta fiicei sale!”

Codin Maticiuc: „Traian Băsescu a fost huiduit la nunta fiicei sale!”

Cunoscutul actor, Codin Maticiuc, a povestit cum fostul președinte al României, Traian Băsescu, a fost huiduit în fața Primăriei la cununia fiicei sale Elena Băsescu, în urmă cu 11 ani. Totul după ce primarul de la Sectorul 2, de la acea vreme, era împotriva Șefului Statului și a organizat o manifestație chiar pe treptele instituției. 

„Primarul de la Sectorul 2 era împotriva lui Băsescu, fiind în alt partid, probabil la PSD sau ceva de genul, și a organizat o manifestație în fața primăriei, anti-Băsescu. Puseseră un gard ca să nu vină lumea pe trepte și să năvălească, dar era foarte aproape că Băsescu l-a și certat.

Pac, au deschis ușile și a ieșit Băsescu cu soția și cu SPP-ul. Când a ieșit, oamenii au început să strige "Demisia! Demisia!".

S-au mai deschis o dată ușile și a ieșit un cuplu de tineri căsătoriți, iar oamenii au strigat "Hoții!". Apoi am ieșit eu cu tovarășul meu. Când m-au văzut oamenii, nu erau pregătiți să strige ceva la mine și nici nu prea aveau ce, că doar unde să-mi ceară demisia, că nu lucrasem nicăieri? Cum să-mi spună hoț, că eu când mă trezeam, instituțiile statului se închideau? Mă trezeam pe la 4, și până mă îmbrăcam, nu mai aveam ce să fur de la stat.

Și unul mai zelos din public a zis "Mafiotule!". Îmi era teamă să nu ne luăm bătaie de la oamenii ăia”, a povestit Codin Maticiuc.

Băsescu regretă vremurile cât s-a aflat la șefia țării. De ce se plânge fostul președinte

Mai multe articole despre:
codin maticiuc basescu