MENIU

TRAGEDIE: un microbuz cu 16 pelerini s-a răsturnat. O femeie a murit, 12 persoane rănite

Cod ROŞU de intervenţie: un microbuz cu 16 pasageri s-a răsturnat. Autorităţile sunt în alertă

Autoritățile din județul Vaslui au intrat în alertă după ce un microbuz cu 16 pasageri s-a răsturnat pe drumul județean 245, între localitățile Florești și Morăreni. 

UPADTE 13.00:  În microbuzul răsturnat în apropiere de o mănăstire din județul Vaslui se aflau pelerini din Tulcea care se întorceau spre casă după ce vizitaseră lăcașul de cult de la Florești.

Într-o curbă periculoasă, șoferul mașinii, un bărbat de 40 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat într-o curbă, în afara părții carosabile. 

În urma accidentului, o femeie de 58 de ani a murit pe loc, în timp ce alte 12 persoane, cu vârste cuprinse între 58 și 74 de ani, majoritatea femei, au suferit diverse leziuni.

Una dintre victime, o tulceancă de 60 de ani, este în stare gravă, fiind preluată de un elicopter SMURD și transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” Iași.

UPDATE: O persoană a murit, iar alte opt necesită îngrijiri medicale, după ce un microbuz cu 16 persoane s-a răsturnat, duminică, pe DJ 245, între localităţile Floreni şi Moreni.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, şapte dintre pasagerii din microbuz nu au suferit leziuni.

Un microbuz cu 16 persoane s-a răsturnat, duminică, pe Drumul Judeţean (DJ) 245, între localităţile Floreni şi Moreni. Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Vaslui, s-a luat decizia activării planului roşu de intervenţie.

Din primele informaţii furnizate de autorităţi, toate cele 16 persoane sunt conştiente.

La fața locului sunt mobilizate mai multe echipaje de descarcerare și ambulanțe, dar a fost prealertat și elicopterul SMURD Iași.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Mai multe IMAGINI şi VIDEO puteţi găsi pe Realitateadevaslui.net.

Mai multe articole despre:
Vaslui accident microbuz