MENIU

Clotilde Armand, primărița rezist de la Sectorul 1, vizată într-un nou dosar DIICOT. Acuzații grave legate tot de alegerile locale

Clotilde Armand a fost implicată în numeroase scandaluri de-a lungul mandatului

Încă un dosar penal a fost deschis pe numele lui Clotilde Armand, anunță Realitatea Plus, citând surse. Asta după ce primărița ar fi folosit o bază de date de la un centru medical pentru vârstnicii din Sectorului 1, pentru a-și completa numele și CNP-urile necesare pentru depunerea candidaturii la un nou mandat.

Procurorii DIICOT cercetează un dosar în care s-au formulat acuzații in rem privind comiterea unor infracțiuni grave precum pătrunderea fără drept într-un sistem informatic și folosirea unor date cu caracter personal, au indicat surse citate de Realitatea Plus.

Dosarul a fost deschis în urma unui denunț făcut de sindicaliștii de la Administrația Domeniului Public. Aceștia susțin că oamenii edilului ar fi folosit o bază de date cu caracter personal de la un centru de îngrijire a persoanelor vârstnice pentru a completa listele de semnături pentru depunerea unui nou mandat. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii "Raport de zi", de la Realitatea Plus.

Pe data de 20 martie, fără aceste semnături și fără sprijinul organizației de sector, Clotilde Armand a procedat la fel ca în 2020 (când a pătrus în încăperea unde erau depozitați sacii cu buletinele de vot - N.R.). I-a trimis la Centrul Multifuncțional Caraiman pe consilierul Andrei Cristian Nicolaescu, pe directoarea Vasilescu Otrok Anca și pe șefa de la Ambulanță, Elisabet Gându, care a așteptat afară.

Fotografia în care sunt surprinși câțiva dintre presupușii participanți la acțiunea de la Centrul Caraiman - Alina Popa (USR), Cristian Nicolaescu (consilier USR), persoană necunoscută (fotografie prezentată de Mircea Andrei la Realitatea Plus)

Acuzații dure la adresa primăriței penale de la sectorul 1. Clotilde Armand, reclamată că ar fi folosit bazele de date ale primăriei pentru a-și completa listele de susținători

 

Mai multe articole despre:
clotilde armand dosar in rem baza de date caraiman