MENIU

Clipe de panică pe șosea: o mașină a ars ca o torță pe A1 București-Pitești! Imagini uluitoare

Clipe de panică pe șosea: o mașină a ars ca o torță pe A1 București-Pitești! Imagini uluitoare / Foto: Breaking News Giurgiu
Clipe de panică pe șosea: o mașină a ars ca o torță pe A1 București-Pitești! Imagini uluitoare / Foto: Breaking News Giurgiu

Scene șocante pe șosea. O mașină a luat foc la km 42 al A1 București-Pitești. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Conducătorul autorismului și-a dat seama că mașina are o problemă, a oprit pe banda de urgență și a coborât imediat, împreună cu pasagerul care îl însoțea. Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază. În mediul online au apărut imagini uimitoare cu mașina, care a devenit un simplu morman de fiare, în urma incendiului. 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal cu o autospecială de stingere.

Salvatorii au constatat faptul că autoturismul ardea în totalitate, cu degajări mari de fum. Incendiul era extins și la vegetația de pe marginea drumului, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Accident pe DN2 în județul Buzău. Trei persoane rănite şi patru autovehicule avariate

Cel mai probabil evenimentul s-a produs din cauza unui scurtcircuit.