MENIU

Clinica MEDIPLUS se transformă în primul Centru de excelenţă în sănătatea femeii

Una dintre cele mai apreciate clinici de pe piaţa serviciilor de obstetrică-ginecologie devine un centru de excelenţă pentru sănătatea femeii. Centrul medical îşi propune să ofere cele mai bune opţiuni de tratament, precum şi să dezvolte programe de prevenţie. 

Fondată de profesorul Nicolae Poiană, specialist în medicină materno-fetală, clinica MediPlus se transformă în primul centru de excelenţă în sănătatea femeii, o clinică medicală trans-disciplinară care se va dedica exclusiv patologiei femeii, la toate vârstele.

"Asta vrem şi noi să facem, clinică de medicina de ginecologie a adolescentei. Este momentul când intervenţia unui specialist în endocrinologie poate să fie benefică pentru acele paciente care au întârzieri de ciclu menstrual, neregularităţi de ciclu menstrual, pentru acele paciente care şi-au început viaţa sexuală şi nu se regăsesc în noile condiţii atât pentru părinţi, dar mai ales pentru adolescente", spune medicul Iosif Niculescu, coordonatorul Clinicii MediPlus.

Clinica este pregătită să trateze și cazuri complexe.

"Am reuşit să aducem în echipa noastră personaliăţi ale activităţii medicale la nivel naţional, care au expunere internaţională, acumulată în mulţi ani de practică în ţară şi străinătate. Doi-trei membri ai echipei totalizează cel puţin un secol de experienţă profesională în domeniul obstetrică ginecologie. Vrem să abordăm cu toată seriozitatea cazurile dificile, grave, care de regulă îşi găsesc cu mare dificultate rezolvare prin practica individuală", mai spune coordonatorul Clinicii MediPlus.

Coordonatorul echipei de specialişti, medicul Iosif Niculescu, are o experienţă internațională de peste 30 de ani și una managerială amplă în Africa de Sud, Germania și România. Clinica își propune nu doar să ofere cele mai bune opţiuni de tratament pentru toată gama de patologie feminină, dar și să dezvolte programe de prevenţie, conform ultimelor descoperiri în domeniu.

 
Mai multe articole despre:
clinică mediplus