MENIU

Ciucă și Ciolacu, tur de forță în teritoriu. Cei doi vizitează instituții de stat și companii și participă la o serie de evenimente

Premierul Nicolae Ciucă, liderul PNL, și președintele PSD, Marcel Ciolacu, efectuează joi o vizită în judeţul Mureş, unde au programate întâlniri cu reprezentanţii unor companii şi participă la evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureş.

În prima parte a zilei, cei doi oficiali, îsoțiți de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au vizitat Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, care a obţinut cea mai mare finanţare prin PNRR pentru construirea noului Institut al Inimii  

Pe aglomerata agendă pentru ziua de azi urmează o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii Azomureş, apoi o vizită la Fabrica de Lactate Mirdatod Prod SRL din Reghin. Tot la Reghin, cei doi vor vizita compania IRUM, specializată în construcţia de maşini şi utilaje.

În program figurează şi participarea la evenimentele organizate la Târgu Mureş cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale. Premierul și liderul PSD vor lua parte la ceremonia militară şi vor vizita expoziţia de armament din Cetatea Medievală. Cu această ocazie, vor asista la un exerciţiu demonstrativ (tragere demonstrativă) organizat la Unitatea Militară 01010 din Târgu Mureş.