MENIU

Ciucă lansează un nou tir de acuzații la adresa PSD. Care a fost picătura care a umplut paharul?

Liderul PNL e convins că PSD a orchestrat decizia CCR în dosarul Dianei Șoșoacă

Nicolae Ciucă susține că decizia Curții Constituționale de scoatere a Dianei Șoșoacă din cursa pentru prezidențiale a fost picătura care a umplut paharul nemulțumirilor legate de dialogul cu PSD în cadrul Coaliției. Invitat la un podcast, liderul PNL a reafirmat că, în opinia sa, în spatele hotărâre CCR se află interesul PSD de a influența rezultatul alegerilor pentru cea mai înaltă funcție din stat.

„Ceea ce a generat tot acest demers al nostru, pentru că am acceptat multe în perioada aceasta (...) dar în momentul în care s-a intervenit atât de brutal pe tot ceea ce înseamnă libertățile și drepturile democratice ale poporului român am terminat această relație.

Ceea ce s-a întâmplat cu decizia CCR, să nu fiu înțeles greșit, nu am nici cea mai mică înțelegere pentru comportamentul, exprimarea doamnei Șoșoacă, care este absolut condamnabil, dar vorbim de un cetățean al țării căruia i s-a interzis un drept la masa verde, iar toti cei care au făcut cehstiunea asta sunt membrii CCR din partea PSD", a afirmat Nicolae Ciucă, în cadrul unui podcast.

PSD s-a speriat de scenariul unei moțiuni de cenzură și face apel la responsabilitate

"Nu critic deciziile Curții, dar ne uităm la consecințe. Este o consecință care nu poate fi acceptată. Se crează un precedent. (...) Inclusiv UDMR trebuie să se gândească că dacă mâine poimâine nu le va mai fi de folos (social-democraților) s-ar putea să pățească același lucru”, a mai precizat Ciucă, într-un interviu.

Diana Șoșoacă, penalizată de Parlamentul European. Are interzis la ședințe și pierde indemnizația

 

 

Mai multe articole despre:
ciuca rupere coalitie psd sosoaca ccr