MENIU

Ciolacu: Pentru Guvern, cel mai ușor e să închidă, nu trebuie să-și mai asume nimic

Ciolacu: Pentru Guvern, cel mai ușor e să închidă, nu trebuie să-și mai asume nimic

Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat guvernul că a adoptat o serie de restricții extem de dure pentru a scăpa de responsabilitate, nu pentru a rezolva ceva. Închiderea școlilor sau a piețelor sunt două astfel de situații, a indicat liderul social-democrat, într-o emisiune TV.

„Când guvernezi, cel mai simplu este să iei decizia să închizi. În momentul ăla nu-ţi mai asumi nicio reponsabilitate. Ai închis şcolile, nu mai contează ce fac. Se îmbolnăvesc copiii, e treaba familiei, nu mai e treaba mea. Nu s-au gândit că nu au tablete, nu au net, copiii încep să fie foarte greu de gestionat, au stat şase luni închişi, au deschis şcolile şi le-au închis din nou, în loc să găseşti soluţii de flux de mers la şcoală, acest lucru înseamnă implicare şi ştiinţă şi să ai darul acesta, sunt nişte lucrui de administraţie, nu au acest dar”, a afirmat Marcel Ciolacu, la B1 TV.

Un exemplu asemănător, a indicat liderul PSD, este decizia de a închide piețele. „Ei preferă să închidă decât să vină cu soluţii. Cum să închizi pieţele? (...) Eu aş fi cerut administraţiilor locale " faceţi încă 20 de pieţe ambulante, în aer liber", nu să închid astfel încât să se răspândească cumpărătorii, a precizat Ciolacu.

 

Mai multe articole despre:
marcel ciolacu psd orban pnl virus stare de alerta